Beoordelingen van Saigon Caphe Amsterdam

Recente recensies van Saigon Caphe Amsterdam

5 sterren na 12 reviews

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

It was absolutely amazing. The food was great and I made a mistake while placing an order and they were more than willing to help me out with this issue. I will definitely give 5 stars. Thanks you so much!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect verzorgd!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers & smakelijk!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima menu , voor herhaling vatbaar succes

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd topkwaliteit eten en snelle levering. Geen verandering sinds je rechtstreeks kan bestellen via website. Was helaas vergeten om mijn kaartnummer in te vullen. Misschien in toekomst dat we een account kunnen aanmaken?

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, vriendelijk personeel en bovenal heerlijk eten!! On of the best restaurants in Amsterdam!!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saladerolles waren heel erg lekker, de gebakken rijst goed gevuld maar voor mij een beetje aan de flauwe kant. De bezorging ging heel snel.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sadly the food was inauthentic, and not fresh. The vegetables and herbs were rotten, and meat was not fresh. :( Great service though.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker eten, goede prijs/kwaliteitverhouding en het stond keurig op tijd klaar om af te halen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten. Top.